De Kort

60 jaar uw verwarmingsspecialist

Firma De Kort werd zo'n 60 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat u een optimale service en kwaliteit garandeerd. U kan bij ons terecht voor nieuwbouw én renovatieprojecten.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn werkzaam in Oud-Turnhout, Vorselaar, Beerse, Arendonk, Ravels, Weelde, Gierle, Poppel, Merksplas, Rijkevorsel, Boechout, Lier, Lint, Antwerpen, Hove, Borsbeek, Aartselaar, Brasschaat, Edegem, Mortsel en Boom.