De Kort

60 jaar uw verwarmingsspecialist

Firma De Kort werd zo'n 60 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat u een optimale service en kwaliteit garandeerd. U kan bij ons terecht voor nieuwbouw én renovatieprojecten.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van zonneboilers waar we trots op zijn

  • Installatie in nieuwbouwwoning met zwembad
  • KONINGSHOOIKT
De Kort - Installatie in nieuwbouwwoning met zwembad  - KONINGSHOOIKT
> Meer

Firma De Kort, 60 jaar uw verwarmingsspecialist

Firma De Kort werd zo'n 60 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat u een optimale service en kwaliteit garandeerd. U kan bij ons terecht voor nieuwbouw én renovatieprojecten.

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn werkzaam in Oud-Turnhout, Vorselaar, Beerse, Arendonk, Ravels, Weelde, Gierle, Poppel, Merksplas, Rijkevorsel, Boechout, Lier, Lint, Antwerpen, Hove, Borsbeek, Aartselaar, Brasschaat, Edegem, Mortsel en Boom.